Restaurant

Restaurant

kwalitatief goed uiteten voor een bescheiden prijs!

Ons aanbod

Ons aanbod

Ons restaurant beschikt over een warm interieur met aan de voorkant een sfeervolle en lichte serre, gelegen in het centrum van Markelo. Hier is ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast kunt u ‘s zomers genieten op ons ruime en gezellige buitenterras.

Vanaf 10.00 uur zijn wij geopend en staan wij voor u klaar met een kopje koffie en een lekker gebakje.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur bieden wij u graag onze lunchkaart aan, waarbij u onder andere keuze heeft uit vers belegde warme en koude broodjes, een lekker soepje, een frisse salade of zelfs een luxe chef’s lunch.

Vanaf 17.00 uur starten wij graag met het bereiden van uw diner. Onze dinerkaart bestaat uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo zal iedereen lekker kunnen eten.
’s Zomers verzorgen wij op ons buitenterras complete barbecues waarbij wij onze vuurtafels om worden getoverd tot unieke barbecue waarbij iedereen zijn vlees naar eigen smaak kan bakken.

Al onze gerechten worden bereid met verse producten en veel passie.
Bent u vegetarisch of heeft u een voedselallergie? Geen enkel probleem! Wij passen onze gerechten moeiteloos aan.

Wilt u alleen komen borrelen onder het genot van een hapje en een drankje? Dit is bij ons op ieder moment van de dag mogelijk.

Kerst buffetmenu

Kerst buffetmenu

Dit jaar hebben we opnieuw een heerlijk kerstbuffet in ons restaurant inclusief live cooking. Ontdek ons kerstbuffet en geniet samen van heerlijke gerechten tijdens de kerstdagen. Let op, reserveren is verplicht. 

Arrangementen

Arrangementen

Iets te vieren? De Kroon biedt de perfecte locatie voor feesten in alle soorten en maten, van 10 tot 2000 personen. In overleg stellen we een onvergetelijk feest op maat samen. Wij beschikken over 6 verschillende sfeervolle zalen. Daarnaast zijn wij uitgerust met hoogwaardige verlichting, geluidsapparatuur en een led-wall.

Reserveringen

reseveringen

Voor het reserveren van een tafel in ons restaurant kunt u ons telefonisch bereiken vanaf 10:00 uur ‘s ochtends.